top of page

CULINAIRE CATERING

Foodart biedt u een ontzettend gevarieerd aanbod aan gerechten en formules aan. Hebt u onze uitgebreide lijst bekeken en een selectie gemaakt? Weet dan dat alles op maat aangeboden wordt. Als u dus wijzigingen of unieke voorkeuren wilt doorgeven, kan dat altijd.

DE TRAITEUR DIE GASTRONOMIE IN DE VINGERS HEEFT

Bij Foodart maken we van elk gerecht een waar kunstwerk. Of u nu een babyborrel, huwelijksfeest of pensioneringsfeest organiseert, uw gasten verdienen het beste. Wij organiseren gastronomisch hoogstaande catering op maat, waarbij uw gerechten aan tafel worden geserveerd door een ervaren ploeg van zaalmedewerkers.

hapjes Foodart

CATERING VOOR BEDRIJVEN: KIES VOOR BEDRIJFSCATERING OP HOOG NIVEAU

Een snelle lunch met de collega’s of een bedrijfsevent waarop alle klanten aanwezig zijn? Met de service in bedrijfscatering van Foodart valt elk gerecht gegarandeerd in de smaak. 

Foodart verzorgt de culinaire catering voor uw evenement, maar levert ook broodjes, soepen, broodplanken én lunches op kantoor. Een compleet business event organiseren, inclusief aankleding, opvolging én realisatie? Geen probleem!

HOMECOOKING: EEN UNIEKE BELEVENIS VOOR UW FEEST?

Tijd voor iets anders? Wat dacht u dan van een professionele kok aan huis voor uw feest? 

Ga lekker zitten, ontspan samen met uw gasten terwijl onze chef in uw keuken aan de slag gaat. Samen met u bekijken we het menu, dat we zorgvuldig bereiden volgens de regels van de kunst. 

Homecooking wordt georganiseerd op basis van uw unieke wensen en budget.

AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN VOOR EEN VOORSTEL OP MAAT!

BEKIJK DE FOTO’S VAN FOODART

Wilt u onze service in gastronomische catering al even ervaren? Bekijk dan hier enkele foto’s van onze gerechten.

FOODART: BEKIJK HET MENU VAN UW TRAITEUR! 

Vraag zeker een smakelijk en vrijblijvend voorstel aan bij onze chef!

logo foodart
bottom of page